یکی از تجهیزات مورد استفاده در ساخت و سازهای امروزی ، انواع لوله ها و اتصالات الکتریکی است که عناصر مهم هستند. آنها در گروه تجهیزات ساختمانی قرار می گیرند ، بنابراین استفاده از آنها در هر پروژه ای ضروری است و در عین حال نیاز به دانش دارد. در ادامه قصد داریم انواع این لوله ها ، اصول استفاده و کاربرد آنها را معرفی کنیم. با شنیدن نام لوله ها و اتصالات ، ممکن است ابتدا به فکر لوله های آب باشید ، اما در ادامه قرار است با انواع مختلف لوله ها و اتصالات الکتریکی آشنا شوید. به طور کلی ، بد نیست بدانید که لوله ها و اتصالات الکتریکی یک ساختمان در واقع مسیرهایی برای عبور سیم ها و کابل ها ایجاد می کند. این محصولات می توانند از کابل های الکتریکی محافظت کنند. لوله برق در ساختمانهای مسکونی ، اداری ، تجاری ، صنعتی و به طور کلی در هر کجا که از سیم و سیم رسانا استفاده می شود استفاده می شود. این لوله ها سیم ها و کابل های ساختمان را تنظیم می کنند. از افراد در برابر تماس های ناخواسته محافظت کنید.
سایت لایت هوم انواع لوله های برقی پلیکا ، لوله های برقی پی وی سی ، لوله های فولادی گالوانیزه برقی و انواع لوله های خرطومی و فلکسی را ارائه می دهد. شما می توانید اندازه لوله را انتخاب کنید و بصورت آنلاین خرید کنید.
انواع لوله و اتصالات
به طور کلی ، همانطور که می دانید سیم کشی ساختمان یکی از اساسی ترین مراحل است که باید پس از ساخت ساختمان انجام شود. چندین مرحله دارد که هر یک از آنها زمان مشخصی دارد و افراد متخصصی را می طلبد.
تهیه نقشه در ساخت و ساز
اول از همه ، شما باید بدانید که قبل از هر کاری ، شما نیاز به یک برنامه برای سیم کشی ساختمان دارید تا انواع لوله ها و اتصالات را از آن نصب کنید. به عنوان مثال ، شما باید بدانید که سیمها و کابل ها در یک ساختمان کجا قرار دارند. به طوری که می توانید لوله برق را با توجه به اندازه سیم و کابل با اندازه دلخواه خود انتخاب کنید.
اندازه و خط تراز
پس از تهیه نقشه ساختمان ، برای نصب انواع لوله فلزی برق و اتصالات ، انواع سوئیچ ها ، پریزها و غیره به خطوطی که باید علامت گذاری شوند ، احتیاج است. کار برق باید در امتداد این خطوط انجام شود. در این مرحله ، پس از در نظر گرفتن محل های نصب لوله های الکتریکی ، باید طوری تراش دهیم که جعبه ها و پریزها و لوله های برق در داخل زمین یا دیوار قرار گیرند. لوله های برق توسط اتصالات به هم متصل می شوند و در دیوارها و کف ساختمان قرار می گیرند. کاربرد اصلی آنها عبور کابل ها و سیم های الکتریکی از داخل آنها است که با کمک دستگاهی به نام فنر انجام می شود.
در این مرحله جعبه های نصب کلیدها و پریزها باید در دیوار تعبیه شوند تا انواع مکانیزم های سوکت یا کلیدهای برق را در خود جای دهد. در اکثر موارد از گچ برای ایمن سازی این قوطی ها استفاده می شود.